Private Tours

Exclusieve Private Tours

De Private Tours van Dutch VIP Services zorgen voor een overgetelijke dag. Of u nu onze hoofdstad wilt bezoeken, Giethoorn of de Efteling, wij zorgen voor een comfortabele rit die van alle gemakken is voorzien. Onze auto’s en busjes zijn uitgerust met WiFi, drankjes en mineraalwater. Onze professionele chauffeurs laten u graag kennismaken met onderstaande bestemmingen. 

Bij Dutch VIP Services kunt u rekenen op:

Amsterdam

Maak op een comfortabele manier kennis met onze hoofdstad. Onze chauffeurs navigeren moeiteloos door de drukke straten en langs alle prachtige grachten.

Madurodam, Den Haag, Scheveningen & Delft

Bezoek Nederland in het klein. Deze prachtige miniatuurstad is leuk om te bezoeken met het gehele gezin. 

De Keukenhof

Bezoek het mooiste lentepark ter wereld. De Keukenhof is geopend in het voorjaar.

Giethoorn

Het Venetië van Nederland. Laat u verrassen door dit prachtige dorp met zijn originele stro-bedekte daken en pittoreske grachtjes. We raden u aan om een boottocht te maken voor de mooiste foto’s. Houd rekening met een aanrijtijd van 80 minuten.

Het platteland

Deze tour neemt u mee naar het typische Nederlandse platteland. We bezoeken onder andere de Zaanse Schans met zijn karakteristieke houten huizen. Onderweg bezoeken we een kaasboerderij en een klompenmaker. Tevens bezoeken we Volendam, Marken en Edam. 

Paleis het Loo & Kröller Müller

Tijdens deze tour bezoekt u het prachtig gelegen Paleis het Loo waar onze Koninklijke familie heeft gewoond. Daarnaast brengen we een bezoek aan hét museum voor moderne & hedendaagse kunst; het Kröller Müller. 

Pretpark De Efteling

Op zoek naar spannende achtbanen en betoverende attracties? Bezoek Nederlands grootste attractiepark De Efteling. Het prachtige park ligt midden in de natuur en is geschikt voor alle leeftijden. 

Brussel

Bezoek de prachtige hoofdstad van België. Neem een kijkje bij het Atomium, Manneken Pis of het Magritte Museum. Gaat u liever de stad in? In Brussel kunt u prima shoppen. 

Parijs

Reis in comfort en stijl naar de hoofdstad van Frankrijk. Parijs heeft u veel te bieden. Bezoek de Eiffeltoren, het Louvre en maak een rondvaart over de Seine.  Bezoekt u liever een andere attractie? Ook dat is mogelijk. 

Duur & Tarieven in overleg.

Brugge

Een bezoek aan deze historische plaats laat niemand onberoerd.  Brugge  is één van de oudste steden van Europa en dat zie je overal in terug. Onze chauffeur laat u graag alles zien.

Outlet Bataviastad of Roermond

Voor de ultieme shopping experience bezoekt u Nederlands beste outlets: Bataviastad of Roermond. In deze outlets vindt u alle top modemerken tegen scherpe prijzen.